Sute de bătrâni care se confruntă cu situații dificile de viață ne apelează lunar pentru un sprijin urgent. Împreună le răspundem cu suflet!


Fenomenul îmbătrânirii populației este incontestabil una dintre cele mai mari provocări sociale cu care ne confruntăm. Pe lângă problemele financiare și cele medicale, vârstnicii întâmpină două mari probleme: singurătatea și accesul limitat la informație. În lipsa unui sistem integrat de asistență socială public sau privat, Fundația Principesa Margareta a României vine în sprijinul vârstnicilor din întreaga țară.

batranaPe doamna Stanca o țin în picioare doar credința și răbdarea. La cei 82 de ani ai săi, se deplasează greu, cu pași nesiguri, susținându-se de un scaun. Ca să își asigure traiul, a muncit în condiții dure până la pensie, chiar și după accidentul din fabrică care i-a afectat un picior. Meseria i-a furat chiar și plăcerea de a lucra împletituri și goblenuri, pentru că mâinile ei sunt încleștate. Nu i-a fost niciodată frică de puțin și de neputință, ci de singurătate. Trăiește într-o cămăruță înghesuită, iar momentele când mai uită de durerile cumplite sunt atunci când oamenii îi calcă pragul. Un vis al ei ar fi să mai poată ajunge o dată la piață. Nu a mai ieșit de trei ani din locuință, iar pentru cele necesare depinde de unul și de altul. Un scaun cu rotile și un asistent la domiciliu i-ar putea schimba viața.

Folosiți 20% din impozitul pe profit pentru a oferi un ajutor esențial bătrânilor care nu mai au pe nimeni! Ca persoană juridică, sponsorizarea este deductibilă din impozitul pe profit. Astfel știți că banii pentru care ați muncit sunt investiți într-o cauză bună.

 

Contact


CP 12 - 327, sector 1, Bucuresti

( 00 40 31) 405 55 54

Cont: RO77 BACX 0000 0001 2931 2250
Unicredit Bank
CUI: 10981730