Sute de bătrâni care se zbat în singurătate și înfruntă fără ajutor situații dificile de viață ne solicită lunar un sprijin urgent. Noi suntem vocea care le răspunde, îi alină și îi ajută. Vă rugăm să le răspundeți cu suflet alături de noi!


Fenomenul îmbătrânirii populației este incontestabil una dintre cele mai mari provocări sociale cu care ne confruntăm. Pe lângă problemele financiare și cele medicale, vârstnicii întâmpină două mari probleme: singurătatea și accesul limitat la informație. În lipsa unui sistem integrat de asistență socială public sau privat, Fundația Regală Margareta a României vine în sprijinul vârstnicilor din întreaga țară.


Doamna Dorina a făcut din pasiunea ei, croșetatul, meseria care a ajutat-o să se întrețină. A lucrat la APACA, până când s-a îmbolnăvit grav și nu s-a mai putut deplasa o lungă perioadă de timp. A continuat să lucreze de acasă, dar acum nu mai are pentru cine și totul îi pare fără rost. De mulți ani a rămas fără soț și fiică și se luptă cu izolarea și lipsurile-. Se deplasează foarte greu, uneori cade în drum spre medicul de familie sau când merge să aprindă lumânări celor dragi. Astmul care o chinuie îi îndepărtează chiar și pe vecini, care se tem pentru sănătatea lor.

Folosiți 20% din impozitul pe profit pentru a oferi un sprijin nesperat bătrânilor care nu mai au pe nimeni! Pentru dumneavoastră, ca persoană juridică, sponsorizarea este deductibilă din impozitul pe profit. Banii, care se obțin atât de greu astăzi, vor fi astfel investiți într-o cauză bună

Contact


CP 12 - 327, sector 1, Bucuresti

( 00 40 31) 405 55 54

Cont: RO77 BACX 0000 0001 2931 2250
Unicredit Bank
CUI: 10981730